Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es pot sol·licitar un dels 23 horts lúdics municipals per a la gent gran
Tarmini per a presentar sol·licituds: del 2 al 24 de març de 2011

L´Ajuntament de Sant Vicenç posa en marxa un servei d´horts lúdics municipals al parc dels Germans Gabrielistes, principalment per a la gent gran del municipi. Aquesta iniciativa està coordinada per les regidories de Benestar Social, Medi Ambient i Obres i Serveis.

Horts urbans L´Ajuntament de Sant Vicenç obre el període d´inscripció del 2 al 24 de març per tal que la gent gran pugui sol·licitar un hort municipal. En total hi ha 23 parcel·les de 30 m2, que es troben ubicades a les feixes del parc dels Germans Gabrielistes. L´objectiu d´aquesta iniciativa és oferir a aquest col·lectiu una alternativa per mantenir-se vital i actiu. Els horts són propietat del consistori però els cedeix a les persones grans perquè utilitzin l´espai per cultivar verdures, hortalisses o flors. Dins de l´espai de conreu, també hi haurà un punt d´aigua de rec, un armari per guardar-hi les eines i un compostador.

Els requisits per poder demanar els horts urbans són, entre d´altres: estar empadronat al municipi de Sant Vicenç amb una antiguitat mínima de 2 anys, ser jubilat, prejubilat o pensionista, i estar en condicions físiques, que permetin realitzar les tasques pròpies del cultiu.

El lloc d´inscripció serà a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà. L´horari és de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimecres també de 16 a 19.30h.

A l´hora de fer la sol·licitud caldrà aportar: DNI, fotografia mida carnet, documentació relativa a la condició de jubilat, pensionista o prejubilat i un informe mèdic, que acrediti la capacitat per a poder desenvolupar les tasques de cultiu.

El sorteig per a l´adjudicació dels horts entre els sol·licitants se celebrarà el dia 1 d´abril a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l´Ajuntament.

Un cop els afortunats rebin la llicència d´ocupació, que s´estendrà per un termini de 3 anys, podran començar a conrear els terrenys per poder recollir després els primers fruits.

En el cas que el número de sol·licituds superi el número d´horts disponibles, s´obrirà una llista d´espera per tal d´anar cobrint les vacants que es puguin anar produint.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.02.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^