Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Trobada de la Comissió de Treball de la I Mostra d'Entitats de Sant Vicenç de Montalt
Logo Participació CiutadanaLOGO entitats Sant VicençLa Regidoria de Participació Ciutadana i les Entitats de Sant Vicenç es tornaran a reunir el proper dijous, 17 de novembre a les 19:30h al Centre Cívic "El Gorg", en la primera trobada de la Comissió de Treball, creada amb la finalitat d'organitzar la I Mostra d'Entitats de Sant Vicenç de Montalt. Aquesta mostra neix amb l´objectiu principal de convertir-se, any rere any, en un espai de presentació i intercanvi d'experiències, coneixements i recursos;  un aparador per a la ciutadania de les activitats que fan les associacions i també un punt de trobada i unió entre les mateixes entitats. 
En aquesta trobada es tractaran els següents temes:
  • Data de la I Mostra d'Entitats
  • Objectius de la Mostra
  • Planificació de l'organització i calendari de treball de la Comissió
La voluntat de la Regidoria de Participació Ciutadana és dinamitzar el teixit associatiu  i donar ple suport a l'organització d'aquesta mostra, en el ben entès que el seu èxit depèn de la participació i l'entusiasme de totes les entitats implicades en el projecte. 

Per altra banda, també s'ha ofert a les entitats  la possibilitat d'organitzar, pels seus membres i mitjançant el suport de la Diputació de Barcelona, cursos gratuïts de formació que seran escollits per les mateixes entitats en base a una proposta prèvia de la Regidoria de Participació Ciutadana. Caldrà fer arribar les propostes de les diferents entitats, relatives als cursos el proper dijous, 17 de novembre, per tal d'avançar-ne els tràmits de programació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 10.11.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^