X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament de Sant Vicenç s´adhereix a la Xarxa d´Emprenedoria del Maresme

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de sant Vicenç de Montalt, a través del Servei Local d´Ocupació, oferirà assessorament a les persones que volen crear una empresa i suport a aquelles empreses que ja es troben en una fase de consolidació mitjançant els diferents recursos que ofereix la XEM (Xarxa d´Emprenedoria del Maresme).

Signatura XEMEl passat 11 de març, en el marc de les Jornades Econòmiques a Pineda de Mar i l'Alt Maresme, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, juntament amb dotze ajuntaments de la comarca, va signar l'adhesió a la

Xarxa d'Emprenedoria del Maresme (XEM)

. Es tracta d'una iniciativa que promouen conjuntament el Consell Comarcal del Maresme i el parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme. La XEM sorgeix del Pla estratègic del Maresme per crear una oferta conjunta dels serveis públics que existeixen a la comarca per donar suport a les persones emprenedores amb ganes de crear una empresa, amb la voluntat de proporcionar a aquests serveis el valor afegit que l'usuari o usuària necessita.

La XEM té com a objectiu la generació de l'ecosistema per al suport a l'emprenedoria i la creació d'empreses al Maresme. Aquesta xarxa neix amb la voluntat de prestar serveis per estimular tot el cicle d'emprenedoria: sensibilització i motivació, gestació, anàlisi de la idea i posada en marxa (localització territorial del talent), consolidació amb valorització de la innovació (universitat i Tecnocampus) i difusió d'aquesta innovació a tot el territori.

Per primera vegada, la XEM se centrarà en els serveis i no en els municipis com s'ha fet fins ara, de tal manera que qualsevol persona emprenedora que vulgui crear un negoci al Maresme obtingui els serveis que cerca a la XEM, independentment del seu municipi d'empadronament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^