X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els drets dels fills centren una interessant xerrada adreçada als pares
Dijous 5 de maig a les 19h a l'escola Sot del Camp

Xerrada drets infantsDijous 5 de maig a les 19h, la biblioteca de l´escola Sot del Camp acollirà una xerrada força interessant i profitosa sobre els drets dels fills, adreçada als pares i mares: “Els reis i les reines de casa”, a càrrec d´en Jaume Cela i Juli Palou.

Entre altres coses ens explicaran que hem d´aprendre a dir “no” o com creuen que els nostres fills han de passar el seu temps lliure. També ens faran veure que mai es pot protegir del tot i ens reflectiran l'adolescència d´una manera molt singular. Aquests són alguns detalls de la xerrada, organitzada per l´AMPA i l´escola Sot del Camp, de la qual podrem treure les nostres pròpies conclusions. La xerrada té una durada aproximada de 90 minuts.

Jaume Cela i Ollé és director i professor al CEIP Escola Bellaterra. L'any 2008 va rebre la creu de Sant Jordi. Defensa un model educatiu basant-se en la llibertat individual. És autor de diversos llibres tant de ficció juvenil (recentment el "Set raons per estimar els meus pares", 2010) i llibres de pedagogia.

Juli Palou Sangrà és llicenciat en filosofia i en filologia catalana i doctor en Filosofia i Ciències de l´Educació (2002). La seva tesi va merèixer el Premi Especial de Doctorat. Va rebre el Premi de Pedagogia Rosa Sensat l´any 1992 i el Premi Alexandre Galí de Pedagogia, el 2004. Té una llarga experiència com a mestre i com a formador de mestres. Actualment és professor titular del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Barcelona. Professor de diversos màsters i director de tesis doctorals que centren els seus objectius en l´aprenentatge de llengües.

Jaume Cela i Juli Palou son coautors del llibre "Va de mestres. Carta als mestres que comencen".

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^