X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´alcalde lliura als escolars de Sant Vicenç el conte “La Bertina i el tresor del Montalt”

Cliqueu damunt les fotos per fer-les grans

Escola Sot del Camp


Un cop, les escoles han recuperat la seva activitat habitual després del parèntesi imposat per les vacances de Setmana Santa, l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha efectuat un recorregut pels centres educatius de la vila amb l'objectiu de seguir amb la tradició de lliurar als escolars de Sant Vicenç un exemplar del conte que anualment edita l´Ajuntament, en col•laboració amb Caixa Laietana, coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Escola Sant Jordi

Aquest any 2011, el conte, que du per títol La Bertina i el tresor del Montalt, és obra de Marta Rosario, autora del text, i Jordi Pallarès, creador de les il·lustracions. La Marta i en Jordi han compartit amb l´alcalde la visita a les escoles i han respòs a les mil i una preguntes formulades pels petits/es lectors/es.

Escola Bressol

Tanmateix, l´alcalde també ha compartit una estona amb els més menuts i menudes de casa durant la seva visita a l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers, on ha portat un lot de llibres més adequats per aquestes edats que el conte editat per l´Ajuntament. En els proper dies, concretament el 13 de maig, és previst que visiti l´Institut, on lliurarà un lot de llibres per a la biblioteca del centre.


Escola Sot del Camp  Escola Sant Jordi

Escola Sot del Camp  Escola Sant Jordi

Escola Sot del Camp  Escola Bressol


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^