X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"El misantrop", de Molière, la sortida al teatre del mes de maig
Compra d'entrades: fins al 12 de maig al Casal de la Gent Gran

Teatre el misantrop
L´Associació de Gent Gran Els Xurravins ens proposa, per al 27 de maig, assistir a la representació d'una de les peces més brillants de Molière, “El misantrop”, que acaba de produir el Teatre Nacional de Catalunya amb l'actor Jordi Boixaderas com a protagonista. Les entrades per aquesta comèdia clàssica sobre la hipocresia humana, que compta amb un repartiment de luxe, són a la venda fins al 12 de maig al Casal dels “Xurravins” al preu de 35 euros, que inclou entrada al teatre i servei de bus.

Sinopsi
Alceste és un home tocat per una aversió profunda a tot allò que respira i es mou al seu voltant, però té la virtut de resistir-se a qualsevol interpretació unívoca: si d´una banda és difícil que no simpatitzem amb la seva crítica hilarant i implacable de la hipocresia, la mediocritat i la petulància que l´envolten, de l´altra també costa passar per alt les seves febleses i contradiccions, la seva condició de botxí i de víctima al mateix temps. Sorprèn comprovar com, tot i haver estat escrita al segle XVII, El misantrop no ha perdut vigència. D´alguna manera, la societat continua oferint motius de sàtira i ridiculització que encaixen perfectament amb la divertida peça de Molière.

Fitxa artística:
Autor: Molière
Direcció: Georges Lavaudant
Repartiment: Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Marta Marco, Carles Martínez, Jordi Martínez, Rosa Novell, lluís Soler, Anna Ycobalzeta...

Dades de la sortida:
Dia: divendres 27 de maig
Hora sortida: 18h (l´obra comença a les 20h)
Lloc: a les portes del Centre Cívic El Gorg
Preu: 35 euros (inclou servei de bus)
Venda d´entrades: Casal de la Gent Gran (de dilluns a divendres, d´11 a 12h)
Data límit: 12 de maig

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^