X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Concurs de Cartells "SANVI-FIMLS"
Per tal de fer la màxima difusió del I Festival de Curtmetratges de Sant Vicenç de Montalt, l´Ajuntament  ha convocat un concurs per triar el cartell que serà la imatge d´aquest festival, i que es destinarà  a anunciar i difondre l´esdeveniment dins i fora de l'àmbit local.

El tema és lliure però haurà de reflectir el caràcter cinematogràfic del concurs i haurà d´incloure la següent inscripció: SANVI-FILMS.  Hi ha temps de presentar els dissenys fins el 18 de novembre, a les 14.00 hores.

El concurs és obert a tothom que ho vulgui i s'admetran fins a dos treballs per  participant. Els treballs s'han de lliurar a la Regidoria de Joventut i/o Turisme, carrer Sant Antoni, 13 (08394 Sant Vicenç de Montalt).
La dotació econòmica del concurs és de 200 euros i la decisió del jurat es farà pública el 14 de desembre. L'autor de l´obra guanyadora farà cessió a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, sense ànim de lucre, del dret de reproducció del cartell en qualsevol aplicació informativa o lúdica, relativa als actes que es programin dintre del marc del festival.

AQUÍ trobaràs les bases completes del concurs

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 01.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^