X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Montserrat, punt de trobada de la Colla de Geganters i MontalTrek
Geganters de Sant Vicenç a Montserrat  MontalTrek a Montserrat


El passat cap de setmana, Montserrat s´ha convertit en un punt d´encontre entre dues entitats santvicentines que s´hi van desplaçar per participar en activitats vinculades als àmbits cultural i esportiu, respectivament.


Així, dissabte 4 de març, sis membres de l´Associació Excursionista MontalTrek van iniciar una marxa a peu que els havia de dur de Sant Vicenç a Montserrat. La primera etapa, de 80 Km, la van assolir els sis excursionistes que formaven l´expedició –Carles López, Sisku Calopa, Robert Subiron,  Núria Ruiz, Enric Girona i Rosa Puig- el mateix dissabte a la nit. La forta pluja que va començar a caure diumenge al matí va impedir que els excursionistes santvicentins poguessin cobrir a peu la segona etapa, de Monistrol a Montserrat.

Per la seva banda i per segon anys consecutiu, la Colla de Geganters es va desplaçar diumenge 5 de juny a Montserrat per participar en els actes d´homenatge als discapacitats associats de l´ONCE Catalunya. Tot i que el dia es va llevar plujós, a estones, el sol va sortir i els nostres gegants van poder ballar a la Plaça de la Basílica. Aquesta sortida s´emmarca en un projecte impulsat per ONCE Catalunya i la Colla de Geganters de Sant Vicenç, que persegueix la integració, amb plenes condicions, dels discapacitats al món geganter i a la cultura popular i tradicional catalana.
 
Al final, foto de família protagonitzada per la Colla de Geganters i els excursionistes de MontalTrek, envoltant als gegants del municipi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^