X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Preparats per un revival musical dels 80´s?
Diumenge 12 de juny a les 19.30h al Cívic

Grup musical dels 80Què pensàveu, que reviure els 80´s tan sols consistia a treure del fons de l'armari velles samarretes o ballar de manera espasmòdica?. Doncs no!. Donactiva porta al Centre Cívic El Gorg un grup musical pop, “The Eighties”, perquè en viu i en directe puguem gaudir de les millors interpretacions dels gran èxits que van marcar tota una generació. “The Eighties” té els ulls posats en els 80's, i més concretament en la gran varietat de grups musicals amb ingeni que van aparèixer en aquells anys, destacant a nivell internacional, com Duran Duran, U2, R.E.M., Bon Jovi, mentre que a nivell nacional sonava Alaska, Mecano, Ducan Dhu, Loquillo, Tino Casal, Barricada, Héroes del Silencio, Nacha Pop, Radio Futura, El Último de la Fila o Hombres G.

Vols recordar els 80´s?. Doncs no et perdis la cita musical del proper diumenge 12 de juny a les 19.30h, al Centre Cívic El Gorg. En acabat se servirà un piscolabis entre els assistents. El preu de l´entrada és de 3 €, amb entrada gratuïta pels nens i nenes.


Organitza: Donactiva amb el suport de l'Ajuntament de Sant Vicen de Montalt i la col·laboració del Bar La Piscina i L'Alsina

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.06.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^