Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'equip de tir de la Policia Local participa al Campionat de Catalunya
L'equip de tir de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt  va participar, a finals de novembre,  a la 8a edició del Campionat de Catalunya per a Policies Locals de Tir Pràctic Policial "Ciutat de Lleida",  i va quedar classificat en19è  lloc entre els 60 equips que hi van prendre part. A l´acte de cloenda del campionat,  que va consistir en un dinar de germanor  i posterior  lliurament de trofeus,  van assistir-hi l'alcalde de Lleida, Àngel Ros,  el sots-director de la Coordinadora de les policies locals de la DGSC, Carles Sánchez, alcaldes i regidors de les poblacions participants, i  l´equip de Sant Vicenç de Montalt va estar acompanyat per l´alcalde, Lluís Bisbal, i el cap de la Policia Local, Joaquim Buch.


El campionat, organitzat per la regidoria de Seguretat Ciutadana, la Guàrdia Urbana i el Club de Tir Olímpic de Lleida.  es va celebrar el 17 i 18 de novembre a les instal•lacions del mateix club de tir, i van participar-hi 180 tiradors que formaven part dels 60 equips de poblacions d´arreu de Catalunya. La competició de tir pràctic policial, que valorava la punteria, la velocitat i l´habilitat,  va consistir en 7 recorreguts en què els equips havien de localitzar i encertar dianes amb el mínim de temps possible.

El Campionat de Tir Pràctic Policial de Catalunya "Ciutat de Lleida" és, a banda d'una competició, un punt de trobada de les policies locals que permet l'intercanvi d'experiències entre els agents. La participació d'enguany ha superat en un 30% la de l'any passat i ha esdevingut un rècord en les 8 edicions que s'han disputat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 03.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^