Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza un taller per fer la cuina més fàcil als adolescents
El taller, adreçat a joves d'entre 14 i 18 anys, es portarà a terme el dia 7 de setembre

Taller "Cuina sense pares"L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través de la Regidoria d´Ensenyament i amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, organitza el taller demostratiu de cuina en viu "Cuina sense pares". Aquest  taller s'adreça a joves a partir de 14 anys, amb l'objectiu d'introduir-los en el món culinari i donar-los a conèixer la web Cuina sense pares destinada a fomentar una alimentació saludable entre els i les joves.


En aquest recurs trobaran un recull de receptes pensades per a les seves necessitats, així com també la possibilitat de poder participar en una xarxa social orientada al foment d'hàbits alimentaris saludables.

El taller tindrà lloc al Centre Cívic El Gorg el dia 7 de setembre a les 6 de la tarda i és totalment gratuït. Només cal que vingueu amb ganes d´aprendre i passar una bona estona. Cal que us hi nscriviu amb antelació a l´Ajuntament o a l´Espai Jove “El Cau” ja que les places són limitades.

Animar els joves a posar-se el davantal i atrevir-se a posar-se davant els fogons. Aquest és l'objectiu d´aquesta activitat que pretén, d´una manera molt senzilla, donar a conèixer d'una manera molt senzilla com posar en pràctica una alimentació saludable entre el col·lectiu d´adolescents. I s'ha pensat en aquesta franja d'edat perquè dades recents alarmen de l'augment de sobrepès i obesitat en la població jove, concretament un 21% dels joves entre 14 i 17 anys presenten sobrepès i un 12,5% presenten obesitat derivats de la mala alimentació i de la manca d'activitat física. Alhora, al voltant d'un 37% de noies de 4t ESO, 2n de Batxillerat i Cicles Formatius declara haver fet dieta amb l'objectiu d'aprimar-se.


El taller "Cuina sense pares" té continuïtat a internet (www.cuinasensepares.cat), on els joves podran trobar un seguit de consells sobre diferents aspectes bàsics de l'alimentació, així com també 24 receptes de dinars i sopars fàcils, ràpids i econòmics, que motivin als joves l'entrada en el món culinari. Així doncs, són receptes de plats saludables pensades per als joves que ja viuen sols, per als que tenen l'opció de preparar-se el menjar ells mateixos, o fins i tot, per a aquells que s'atreveixin a fer el sopar a la seva colla d'amics i amigues.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^