Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Quartet  Gerhard, en concert a l´església de Sant Vicenç
El concert se celebrarà el dia 20 d'agost a les 10 del vespre

Enguany 8 ajuntaments de la comarca del Maresme participen en el Festival de Música del Maresme, concretament, Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Vilassar de Dalt i Sant Vicenç de Montalt. El certamen compta amb la col·laboració del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme i el suport de Caixa Laietana i l´empresa CESPA; l'organitza el Patronat Pro Música de Premià de Dalt, amb la col•laboració de l'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt.

Quartet GerhardEl dissabte 20 d´agost a les 10 del vespre, a l´església de Sant Vicenç, dins del 34 Festival de Música del Maresme, el Quartet Gerhard, format per Judit Bardolet, Lluís Castán, Miquel Jordà i Jesús Miralles, interpretarà obres de Toldrà, Haydn i Mendelssohn. El grup va néixer l´any 2010 amb la intenció de consolidar-se en el món professional. Els quatre components tenen una llarga experiència com a solistes, membres de les principals orquestres joves d´Espanya i Europa, i com a músics de cambra.

Programa del concert de Quartet Gerhard


La llarga trajectòria del Festival, que enguany arriba a la 34a edició, demostra plenament la seva consolidació en el mercat de la música clàssica, no només a la comarca del Maresme sinó a la resta del país. D'ençà els seus inicis a Premià de Dalt, el Festival de Música del Maresme s'ha caracteritzat per unir la qualitat indubtable dels seus intèrprets amb uns escenaris de gran bellesa. L'edició actual ha programat actuacions a vuit municipis de la comarca, uns concerts que van arrencar el passat mes de juliol i s'allargaran fins al 10 de setembre.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.08.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^