Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge torna el teatre al Cívic amb una comèdia ambientada en l'època romana
Diumenge 2 d'octubre a les sis de la tarda al Centre Cívic El Gorg

Catalans a la romanaEl Grup de teatre de l´Esplai de La Garriga, dirigits per Antoni Pardo, presenten Catalans a la romana, una divertida comèdia musical de Joan Rosquellas i Gil, que ens transporta a l'època romana. L'acció se situa a la "Costa Bravum", una de les colònies de l'Imperi Romà i se'ns explica la rivalitat entre un cònsol i un mercader per aconseguir la "plaça" de Senador de l'Imperi.

A partir d'aquí tindrà lloc una divertida cursa del poder amb moltes referències als conflictes actuals, protagonitzats pels partidismes polítics, lingüístics i territorials. Referències que demostren que la gent no ha canviat gaire en aquests últims dos mil anys.

Catalans a la romana és, bàsicament, l'obra d'un humorista, que no dóna solucions als problemes que planteja, però que amb tocs d'humor recolzats amb cançons que interpreten els propis actors obre els ulls dels espectadors a una realitat perfectament exportable a l´actualitat, ja que no hi manquen les diferents opcions polítiques, fins i tot les que reclamen com a única via possible l'independentisme.

La cita és diumenge 2 d'octubre a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Les entrades es posaran a la venda, al preu de 5 euros, una hora abans de començar la representació a la taquilla del Cívic.

L'organització de la vesprada teatral corre a càrrec de l'Agrupació Teatral Emled amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.09.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^