Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Promoció Econòmica prepara dos cursos d'acTIC, que es faran a l´escola Sant Jordi
Esgotades les 15 places disponibles

L'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i mitjançant l’Acord Territorial pel Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació del Maresme per l’any 2011, està preparant dos cursos de formació gratuïts per obtenir el certificat d’acTIC (Acreditació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Els cursos, un de nivell bàsic i un altre de nivell avançat, s’impartiran properament a l’escola Sant Jordi i estan dirigits a persones de més de 16 anys.

Un cop s'hagi fet el curs, totes aquelles persones interessades a fer la prova de nivell, han de reservar dia i hora en un centre acreditat per la Generalitat. En el cas de la nostra comarca, és centre acreditat el Consell Comarcal del Maresme, on es fan les proves en línia i, si se supera en un 70 %  o més, es rep el certificat acreditatiu que emet la Generalitat de Catalunya.

Per mitjà de l’acTIC, la persona titular pot acreditar, davant de qualsevol instància pública o privada, les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació. Per competència s’entén la combinació de coneixements, habilitats i actituds que permeten a la persona assolir objectius concrets en situacions reals amb eficàcia i eficiència.

REQUISITS:

  • Tenir coneixements informàtics a nivell d’usuari/a
  • Prèviament es realitzarà una prova per corroborar el nivell de l’usuari/a
  • Les acreditacions seran per nivell bàsic i nivell avançat
  • Podran participar 15 persones al curs (per rigorós ordre d’inscripció)
  • Poden realitzar el curs persones aturades o en actiu.

Si esteu interessats/des a fer el curs d'acTIC a l’escola Sant Jordi cal que confirmeu el vostre interès al correu electrònic promocioeconomica@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.10.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^