X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge, el Correllengua arriba a Sant Vicenç
Diumenge 14 d'octubre a les 12 del migdia a la plaça de l'Església

Correllengua 2012La Regidoria de Cultura presenta el programa d’activitats previstes pel Correllengua 2012, que té enguany com a tema central “Llengua. Cultura. Llibertat”. El Correllengua és una iniciativa de sensibilització cultural que se celebra anualment als Països Catalans, destinada a la defensa de la llengua catalana. Sant Vicenç celebrarà el Correllengua 2012 el 14 d’octubre a la plaça de l'Església.

L’acte arrencarà a les 12 del migdia amb una presentació a càrrec del regidor de Cultura, Amadeu Clofent. Tot seguit, Sílvia Sánchez, biòloga que col·labora i organitza tallers per a l'Associació de Gent Gran Els Xurravins, donarà lectura al Manifest d’enguany.

Andrea Ibarlucea conduirà un acte de caire lúdico-reivindicatiu, que comptarà amb les següents actuacions:

  • Interpretacions musicals a càrrec d'Adriana Fernández, Sofia Lago, Marcel Berger, Àlex Hernández, Sara Ramos i Laia Vilà, de l’Escola Municipal de Música L’Oriola.
  • Recital de poesia amb M. Lluïsa Grimal, regidora d’Ensenyament, Xavi Riera, dels Amics dels Pessebres, Quico Abril, de l’Agrupació Teatral Emled, i Pius Morera, conductor del programa "Aparador de Poesia", de Ràdio Santvi.
  • Recital de cançons a càrrec de l’Orfeó Parroquial El Delme.
  • Ballada de gegants amb la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç.

Per acabar, Sant Vicenç de Montalt per la Independència servirà entre els assistens copes de cava, perquè tots plegats puguem fer el Brindis per la Llengua.

El Correllengua 2012 compta amb la col·laboració de: CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), Associació de Gent Gran Els Xurravins, Colla de Geganters i Grallers, Agrupació Teatral Emled, Amics dels Pessebres, Orfeó Parroquial El Delme, Escola Municipal de Música L’Oriola, Sant Vicenç de Montalt per la Independència, Ràdio Santvi i Pius Morera, conductor del programa de ràdio “Aparador de poesia”.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^