Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Primers acords de la Comissió de Treball de la I Mostra d'Entitats de Sant Vicenç
Logo Participació CiutadanaLa Regidoria de Participació Ciutadana i les entitats de Sant Vicenç es van tornar a reunir el passat novembre, al Centre Cívic "El Gorg", en la primera trobada de la Comissió de Treball, creada amb la finalitat d´organitzar la I Mostra d'Entitats de Sant Vicenç de Montalt. A la reunió van assistir-hi representants de la majoria d´associacions i entitats municipals, el que va fer que s´hagués de traslladar el lloc de celebració  de la trobada al Casal d´Avis, degut al gran nombre de participants. En el decurs de la reunió, es van tractar i debatre temes com: la data i lloc de celebració de la Mostra, els objectius que es volen aconseguir i  diferents aspectes relatius a l´organització.


LOGO entitats Sant VicençTotes les entitats van aportar idees i suggeriments que, un cop valorades i consensuades, van permetre arribar als primers acords, així és van establir els dies 6 i 7 de maig de 2006 com a dates de celebració, i  el Pavelló Poliesportiu Toni Sors i  el seu entorn com a seu , si en aquelles dates l´Ajuntament ja ha enllestit  la compra d´una catifa  que cobrirà el parquet del Pavelló sempre que es celebrin actes o esdeveniments singulars . Com a objectiu principal de la Mostra, es va prioritzar el que  servís per posar en contacte a les entitats entre sí i donar-se a conèixer a la resta de ciutadans de Sant Vicenç de Montalt. A més a més,  d´esdevenir  una oportunitat per demostrar les activitats, projectes i accions que les entitats duen a terme.

El  Regidor de Participació Ciutadana, Pere Orts, va explicar als assistents que la partida destinada a la Mostra ja estava inclosa en el projecte de pressupost  2006,  que l´Equip de Govern està elaborant, i també  va avançar que els cursos  del  Pla  de Formació per Entitats, endegat per la regidoria, s´iniciaran a partir de febrer del 2006.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 14 de desembre de 2005
Dijous, 1 de desembre de 2005
Dissabte, 26 de novembre de 2005
Dissabte, 1 d'octubre de 2005
Dissabte, 17 de setembre de 2005
Publicat el 11.12.2005
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^