X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comprar al teu poble és de cabàs!
La campanya s'allargarà fins al 17 de desembre

Campanya per incentivar el comerçUn dels objectius fixats per la Regidoria de Comerç és incentivar la compra al municipi, apostant pel comerç de proximitat, complementant l’oferta comercial del municipi i donant a conèixer la marca SVM COMERÇ. Amb aquesta finalitat, arrenca aquest mes de novembre una nova campanya de  promoció i animació comercial, subvencionada per la Diputació de Barcelona, que pretén incidir en l’hàbit de compra. Així, sota el títol ‘’Comprar al teu poble és de cabàs!’’, entre el 14 de novembre i el 17 de desembre, els comerciants i marxants del municipi obsequiaran als seus clients, amb un ‘’xurripunt’’ per cada compra.

Les persones que aconsegueixin 10 d’aquests vals, de 10 establiment diferents de Sant Vicenç, els podran canviar per un cabàs de la compra personalitzat. El lliurament del cabàs es realitzarà (fins a esgotar existències i limitat a un cabàs per domicili) de 10 a 13h, el dies 26 de novembre, en una carpa instal·lada a Montaltpark, 1 de desembre, a la Pl. del Poble i 17 de desembre, a la zona del carrer Ginesta i mercat.

Aquesta acció se suma a les dutes a terme en el període 2010-211, com la inauguració del nou mercat setmanal a l’Av. Toni Sors, l’edició de la Guia d’empreses i comerços de Sant Vicenç o l’edició de fulletons que destacaven els avantatges de comprar al nostre poble.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.11.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^