X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit de la campanya “Comprar al teu poble és de cabàs”

Carpa lliurament cabassosEl passats dies 26 de novembre i 1 de desembre es van dur a terme les dues primeres jornades de lliurament de cabassos entre les persones que estan participant en la campanya “Comprar al teu poble és de cabàs”, impulsada per la Regidoria de Comerç amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat. Aquests dos dies , més de dos centenars de persones es van acostar fins a les carpes instal·lades a Montaltpark i a la Pl. del Poble per tal de recollir un cabàs de la compra, després d’haver reunit 10 "xurripunts".

Els "xurripunts" són vals bescanviables amb els quals els comerciants i marxants del municipi obsequien als seus clients quan fan una compra. Per obtenir el cabàs de la compra personalitzat, cal reunir 10 d’aquests vals, de 10 establiments diferents del municipi. Si encara no teniu el vostre cabàs, disposeu fins al proper 17 de desembre per obtenir els "xurripunts" necessaris.

Us recordem que la darrera jornada de lliurament de cabassos es portarà a terme el dia 17 de desembre, de 10 a 13h, a la zona del carrer Ginesta i mercat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.11.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^