X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Inestable d'El Casal de Llavaneres porta "Terra Baixa" al Cívic
Es podrà veure diumenge 11 de desembre a les sis de la tarda

Màscares de teatreLa companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres, sota la direcció de Feliu Plasensia, presenta aquest diumenge a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg, una de les obres més populars d’Àngel Guimerà, Terra Baixa. Es tracta d’un drama en prosa que planteja de forma magistral l’oposició entre el pla corromput (la terra baixa) i la muntanya incontaminada (la terra alta). Aquesta obra és una de les més representades i traduïdes de la llengua catalana, que ha esdevingut tot un clàssic del repertori teatral català.
El protagonista, en Manelic, un home senzill i primitiu, és cridat per casar-se amb la Marta, una noia de la terra baixa que fins aleshores havia estat obligada a mantenir relacions íntimes amb el seu amo, en Sebastià, el qual pretén continuar-les més enllà del que per a ell és un matrimoni de conveniència. La Marta, envilida per la relació forçada amb en Sebastià, troba en l'amor d'en Manelic la força per esdevenir lliure i trencar la dependència que la subjectava a en Sebastià.

La cita és diumenge 11 de desembre a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Les entrades es posaran a la venda, al preu de 5 euros, una hora abans de començar la representació a la taquilla del Cívic.

L'organització de la vesprada teatral, dedicada a la memòria de Joan Alsina, corre a càrrec de l'Agrupació Teatral Emled amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.12.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^