Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"Ser només pares", una conferència sobre el rol dels pares en l'educació esportiva dels fills
Dilluns 12 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg

Cartell xerrada Ser només pares“Ser només pares” és el nom d'una conferència, dirigida als pares i mares d'esportistes, entrenadors, tècnics esportius, esportistes i professors i mestres en educació física, que tindrà lloc el dilluns 12 de desembre, a les 19.00 h, al Centre Cívic El Gorg.

La conferència, impulsada per l'AMPA de l'IES de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, anirà a càrrec de Pep Marí, cap del Departament de Psicologia del Centre d´Alt Rendiment Esportiu de Catalunya i col·laborador de Catalunya Ràdio.

La xerrada va orientada a tots aquells pares involucrats en l'esport a través dels seus fills, i pretén explicar com unir competició, educació i creiexement personal en els primers anys de vida dels infants. La conferència girarà al voltant de la influència que els pares exerceixen en la pràctica  esportiva dels seus fills, i que pot resultar beneficiosa i educativa per al seu desenvolupament com a persones i jugadors, però també pot ser perjudicial quan els transmet excessiva pressió o sobreprotecció.

L'acte, que és gratuït, comptarà amb la participació d'Enric Torres, director IES de Sant Vicenç de Montalt; Jacobo García-Nieto, president de l'AMPA de l'IES de Sant Vicenç de Montalt; Robert Subiron, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt; Carlos López, president de l'AMPA de l'escola Sant Jordi; i David Serra, tècnic d'Educació de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.

Un cop acabada la conferencia, es portarà a terme la presentación del llibre  “Aprender de los campeones”, de Pep Marí. També hi haurà signatura de llibres per part de l'autor, copa de cava i música de piano en directe.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.12.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^