Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Descomptes en el transport públic per a persones en situació d'atur
Per la T-Trimestre d'una zona bonificada s'abonaran 27,75 €, enfront dels 135 euros que costa

La Regidoria de Mobilitat informa que la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa bonificacions de prop del 80% en l'ús del transport públic per a persones en situació d'atur. Els nous ajuts tenen com objectiu facilitar els desplaçaments en la cerca de feina a aquelles persones en situació de desocupació i amb ingressos per sota del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

En l'àmbit de l'ATM de Barcelona s'aplicarà un descompte del 80% en la T-Trimestre d'una zona, de manera que les persones beneficiàries abonaran 27,75 euros, enfront dels 135 euros que costa. Amb aquest títol podran fer viatges il·limitats durant tres mesos.

Per obtenir les bonificacions s'ha de complir els requisits següents:

  • Percebre un subsidi per desocupació d'import inferior al Salari Mínim Interprofessional (SMI), 641 €.
  • Rebre un ajut inferior al SMI, o bé no rebre'n cap, però estar inscrit com a demandants d'ocupació durant un mínim de 12 mesos en els darrers 2 anys, i trobar-se en un procés de cerca de feina tutoritzat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que requereixi mobilitat freqüent.

Les persones interessades, abans d'adquirir el títol de transport bonificat, caldrà que obtinguin un certificat que acrediti que compleixin algun dels requisits anteriors.

  • En cas de percebre un subsidi per desocupació, la persona interessada s'ha d'adreçar al Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) mitjançant el web https://sede.sepe.gob.es/contenidosSede/generico.do?pagina=/sede_virtual/sv00C.html
  • En cas d'estar en situació d'atur i en procés actiu de cerca de feina, la persona interessada ha d´anar a la seva Oficina de Treball on, un cop comprovat que compleix els requisits fixats tant de participació en polítiques actives com de caràcter econòmic, se li donarà el certificat. Els vilatans i les vilatanes de Sant Vicenç de Montalt hauran de dirigir-se a l'oficina del SOC de Premià de Mar.

Per a l'adquisició del títol de transport bonificat, la persona interessada s'ha d'adreçar als punts de venda autoritzats i lliurar el certificat original emès pel SEPE o pel SOC i presentar el DNI.

Per a més informació, les persones sol·licitants poden trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya (012).

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^