Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una comèdia protagonitzada per Joan Pera i Lloll Bertran, la proposta teatral de l'abril
La sortida es farà el proper 27 d´abril al Teatre Borràs

Teatre: violins i trompetesL’Associació de Gent Gran Els Xurravins ens proposa anar a veure una comèdia molt divertida, amb Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras: Violins i trompetes, sota la direcció de Miquel Gorriz. L'obra, que tracta temes universals com el sexe, la frustració o els desitjos reprimits, es va estrenar l'any 1977 i va ser un èxit rotund de públic i de crítica. La data de la sortida és el 27 d'abril, i les localitats estan a la venda fins el dia 10, al Casal de la Gent Gran. El preu és de 30 euros, i inclou el servei de bus i l'entrada al Teatre Borràs.

La famosa comèdia de Santiago Moncada Violins i trompetes es va estrenar el passat 5 de març al Teatre Borràs de Barcelona, amb un "remake" del clàssic dels anys 70. L'espectacle és l'homenatge personal que l'actor Joan Pera rendeix al seu amic i company d'escenari Paco Morán, que va interpretar l'obra l'any 1977.

La història tracta sobre la relació entre el matrimoni compost per Rafael i Irene (Joan Pera i Lloll Bertran) i un amic íntim (Ferran Rañé), tres músics de cambra bastant mediocres. El trio es trenca quan arriba la jove María (Anna Gras) i enlluerna l"'amic íntim". Irene és una pianista "apassionada, vital i molt potent".

El valor de l'amistat entre dos homes, per sobre de tot, de les dones, d'aventures sexuals i infidelitats, és el tema de la comèdia, servida amb un punt d'erotisme, cinisme, frescor i un humor desbordant. Violins i trompetes, una producció de Focus, té una construcció clàssica, però també conté elements com "flashbacks", on un personatge explica a un altre situacions ja passades, fent al públic testimoni d'experiències anteriors.

Dades de la sortida:
Dia: divendres 27 d’abril
Hora: 19h (l'obra comença a les 21h)
Lloc: a les portes del Centre Cívic El Gorg
Preu: 30 euros (inclou entrada al teatre i servei de bus)
Venda d'entrades: Casal de la Gent Gran (de dilluns a divendres, d'11 a 12h)
Data límit per a la compra d'entrades: 10 d’abril

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^