X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit a causa de les obres de millora del pont de l'autopista
Les obres s'iniciaran la matinada del dia 11 d'abril

Pont autopistaAmb motiu de l’inici de les obres de millora del pont de l’autopista, que persegueixen millorar el trajecte a peu dels nostres escolars cap els centres educatius i la mobilitat en general, la circulació de vehicles en el camí del Padró es veurà afectada des de la matinada del dia 11 d’abril i durant 8 setmanes (durada aproximada de les obres).

Afectacions de trànsit

  • Només es podrà circular pel Camí del Padró en sentit descendent en tot el seu recorregut; és a dir, de la carretera de Sant Vicenç direcció al mar.
  • La circulació pel Camí del Padró quedarà tallada en sentit ascendent (muntanya) a l’alçada del  giratori del carrer de Can Calella.
  • Si voleu accedir al centre de la vila pel Camí del Padró, ho haureu de fer per l’avinguda Sot del Camp i la carretera de Sant Vicenç.
  • El tram entre el giratori de Can Calella i el pont quedarà tallat en sentit ascendent a la circulació, excepte pels veïns que tenen el seu domicili en el tram afectat per les obres. Aquests hi podran accedir en sentit ascendent (muntanya) com ho fan fins ara, extremant al màxim la precaució a l’hora de circular. Els veïns que tenen el seu domicili entre la carretera de Sant Vicenç i el pont , hi podran accedir per aquesta mateixa via.

L’Ajuntament és conscient que totes les obres provoquen molèsties durant la seva execució, per això volem demanar-vos la màxima precaució a l’hora de circular per garantir la seguretat de tots, amb el convenciment que les millores seran en benefici de tothom.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^