X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Veu la llum un nou conte, editat per l'Ajuntament

Conte capità DeschampsJoaquim i Agustí Pallarès són els autors del conte que l'Ajuntament de Sant Vicenç ha editat enguany amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El llibre, el vuitè de la col·lecció, es presenta sota el títol El Capità Deschamps a Sant Vicenç de Montalt i ens relata la història d'un llegendari capità de la marina mercant que va aconseguir burlar el bloqueig de la flota nord-americana durant la Guerra de Cuba. Un marí il·lustre que visqué els darrers anys de la seva vida al nostre poble...

Com ja és habitual, els escolars de Sant Vicenç rebran un exemplar del conte de mans de l'alcalde, que visitarà les escoles la Diada de Sant Jordi, acompanyat dels autors del llibre.

La presentació en societat del nou volum de la col·lecció de contes editada per l'Ajuntament va tenir lloc el dia 21 d'abril, al Centre Cívic El Gorg, en el marc de la 4a Festa de les Lletres, que enguany també ha tornat a acollir l'acte de lliurament de premis dels VI Jocs Florals i la presentació de la nova guia, El Maresme, gent de terra, gent de mar, feta per les biblioteques municipals del Maresme.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^