X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una cinquantena de persones celebren la col·locació de la 1a Pedra del nou complex d'equipaments de Can Boada

1a Pedra Can BoadaAhir al matí es va celebrar a Can Boada l'acte simbòlic de col·locació de la 1a Pedra del nou complex d'equipaments esportius i comercials, un projecte que ha de servir per renovar i dotar de més i millors equipaments la façana litoral de Sant Vicenç. L'acte, presidit per l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va comptar amb la presència del director general de Sorli Discau, Julio Santos, i els regidors del govern municipal, Amadeu Clofent, Lluís Bisbal i Robert Subirón.

1a Pedra Can BoadaDesprés d'adreçar unes paraules a les persones que es van congregar a Can Boada, l'alcalde i el director general de Sorli Discau van dipositar dintre d'una urna dos exemplars de la premsa del dia, el darrer exemplar del butlletí municipal, monedes de curs legal, una còpia del contracte subscrit entre l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària del projecte, un pin amb l'escut de Sant Vicenç, i una tarja i un fulletó de Sorli Discau. Tot seguit, es va introduir l'urna, juntament amb la 1a Pedra, en el forat que s'havia excavat a l'efecte, i de manera simbòlica, es va donar el tret de sortida a unes obres que s'iniciaran aquest estiu.

 

1a Pedra Can Boada    1a Pedra Can Boada

1a Pedra Can Boada    1a Pedra Can Boada

 

Unes hores abans de la col·locació de la 1a Pedra, la Sala de Sessions de l'Ajuntament va acollir una trobada, impulsada per l'Ajuntament, entre els industrials de la vila i el Sr. Oscar Holgado, representant de Sorli Discau. La trobada, a la qual van assistir prop d'una trentena d'insdustrials, respon a la petició efectuada per l'alcalde a l'empresa adjudicatària del projecte, per tal que, sempre que sigui possible, compti amb empreses de la vila per a les obres de construcció i manteniment del futur complex d'equipaments esportius i comercials.

1a Pedra Can Boada    1a Pedra Can Boada

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.05.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^