X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament fomenta el consum responsable entre els escolars de la vila

Ahir al matí es va portar a terme a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp el taller de consum, Oh! La joguina no juga!, que s’adreçava a infants de  P5.

L’activitat, conduïda per tècnics de la Diputació de Barcelona, consistia en una única sessió dividida en dos blocs; d’una banda, convertint l’aula en una botiga de joguines on els alumnes han estat els encarregats d’etiquetar els productes, triar-los i pagar-los a caixa. De l’altra, els nens i nenes han hagut de detectar que el producte no era conforme, i han rebut les indicacions necessàries per aprendre a fer una reclamació a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC).
 
Així, l’objectiu principal d’aquest taller és introduir els nens i nenes al món del consum amb un aprenentatge inicial dels seus drets i deures bàsics, despertant en ells la necessitat d’utilitzar els mecanismes de protecció que les administracions han posat al seu abast. D’aquesta manera, es pretén formar consumidors responsables, així com donar-los a conèixer el dret d’estar informat i el dret a la seguretat i a reclamar.

L’organització del taller ha anat a càrrec de la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.06.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^