Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El projecte del nou complex d'equipaments de la parcel·la de Can Boada pren forma


Ja s’ha iniciat la primera fase dels treballs, consistent en el "punxament" de la N-II per construir els accessos als nous equipaments.

Equipaments Can BoadaUn cop obtinguda la preceptiva autorització per part de la Direcció de General de Carreteres, l’empresa adjudicatària del projecte ha començat la primera fase de les obres, consistent en la urbanització de l'entorn i l'execució dels accessos d’entrada i sortida a través de la N-II, que facilitaran i milloraran la mobilitat general de la zona, evitant als veïns les molèsties que puguin ocasionar, primer, les obres, i després, un cop hagin entrat en funcionament els nous equipaments, el desenvolupament de les seves activitats.

Una vegada enllestits els accessos, és previst que, amb la corresponent llicència municipal, s'iniciï la segona fase dels treballs amb la delimitació de la zona de les obres i els treballs de rebaix de terres per a la posterior construcció del nou complex d'equipaments.

El projecte definitiu contempla dos edificis, un destinat a ús comercial i Mercat Municipal, i un altre que acollirà els usos esportiu-formatiu i sociocultural. La resta del solar quedarà ocupat per una zona amb 4 pistes de pàdel, un aparcament descobert i els elements d’enjardinament.

L'edifici comercial disposarà d'una planta baixa que acollirà un supermercat Sorli-Discau i el futur Mercat Municipal, i una planta soterrada que es destinarà a pàrquing, amb capacitat per a 87 vehicles.

El segon edifici tindrà dues plantes, destinades íntegrament a usos esportius, formatius i socioculturals. Així, la planta baixa contindrà una piscina coberta de 25x12,5m, una zona d'aigües de 12,5x5m, amb sortidors d'aigua a pressió, sauna, vestidors i àrea de recepció. En aquesta planta també s'ubicaran dues aules polivalents amb els respectius serveis; una de 90,22 m2, destinada a les entitats veïnals, i una altra de 30m2 per a ús de l'Ajuntament. La primera planta de l'edifici, de menor superfície, acollirà 4 sales destinades a gimnàs.

Entre els dos edificis s'instal·laran les 4 pistes de pàdel que es tancaran amb  paraments de vidre, que portaran en la seva part exterior una barrera vegetal per a protegir la part baixa.

Pel que fa a l’aparcament descobert, s’organitzarà en 89 places i disposarà d’arbrat suficient per a donar un servei d’ombra i un aspecte amable a l’entorn.

És previst que les obres de construcció del nou complex d’equipaments, amb un pressupost de 4 milions d’euros, s’allarguin fins al segon semestre del 2013.

Tot i que habitualment les obres provoquen molèsties i inconvenients, des de l’Ajuntament us demanen una mica de paciència ja que, un cop enllestides, tots plegats podrem gaudir de millors equipaments.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.07.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^