www.svmontalt.cat


Tot i que les dades no són optimistes, paga la pena destacar que Sant Vicenç de Montalt és el segon municipi del Maresme amb la taxa d’atur més baixa, situant-se amb un 9,20% més de 7 punts per sota de la mitjana comarcal.

TelecentreEl Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç, que pertany a la Regidoria de Promoció Econòmica, ha fet públiques les dades del servei del primer semestre de 2012. D’un total de 121 persones que s’han adreçat al SLO, 53 ho han fet per donar-se d’alta per primera vegada com a demandants de feina i 68, que ja n’eren usuàries, han visitat el servei per rebre assessorament individual sobre recerca de feina, formació, subsidis i prestacions o ajuts per a la creació d’empreses.

Quant a les ofertes de feina, el SLO de Sant Vicenç ha gestionat 21 ofertes entre gener i juny, que provenen principalment d’empreses locals dedicades a l’hostaleria. En aquests mesos, 17 persones del municipi han aconseguit trobar feina de forma directa a través de les ofertes gestionades pel propi servei.

A destacar també les accions formatives adreçades a persones en atur, finançades per l’Ajuntament dins el marc del 3r Cicle de Formació per l’Ocupació, que han comptat amb la participació de 65 persones.

En totes les dades s’observa un augment respecte el mateix període de l’any 2011. Pel que fa a persones ateses pel servei, l’increment se situa en el 52,7%. L’actual conjuntura sòcio-econòmica i l’evolució del mercat de treball fan previsible un nou augment del número de persones en procés de recerca de feina, que necessitaran rebre suport i acompanyament per a la seva inserció laboral.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Vicenç continuarà posant a l’abast de les persones en atur del municipi tots els mitjans humans i tècnics disponibles en l’àmbit de la intermediació laboral.

 

Publicat el 14.08.2012