X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La comèdia “Toc Toc” obre el cicle de sortides al teatre
La sortida es farà el proper 26 d´octubre al Teatre Borràs

Obra de teatre "Toc-Toc"L'Associació de Gent Gran Els Xurravins reprèn amb una comèdia el cicle de sortides al teatre. La proposta que obre el nou curs és TOC TOC, i la sortida està prevista per al proper 26 d'octubre. Les entrades són a la venda al Casal de la Gent Gran fins el dia 5. El preu és de 35 euros i inclou l'autocar.

L'obra triada acaba d'obrir la temporada del Teatre Borràs de Barcelona, després de l'èxit assolit arreu del món. De Laurent Baffie i dirigida per Esteve Ferrer, al Borràs podrem veure la versió catalana de Jordi Galceran. En el repartiment hi ha Santi Ibáñez, Pep Cruz, Mercè Comes, Noel Olivé, Anna Moliner, Oskar Ramos i Isabelle Bres.

Sinopsi
Sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cada un d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents.

Fitxa de la sortida
Data: divendres 26 d’octubre
Hora: 19h (l'obra comença a les 21h)
Lloc de sortida: a les portes del Centre Cívic El Gorg
Preu: 35 euros (inclou entrada al teatre i servei de bus)
Venda d'entrades: al Casal de la Gent Gran (de dilluns a divendres, d'11 a 12h)
Data límit per a la compra d'entrades: 5 d’octubre

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.09.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^