X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arrenquen les obres de remodelació de la Pl. del Poble

A causa de les obres, el mercat setmanal dels dijous, a partir del 4 d’octubre, s’instal·larà a la plaça de l’Església.

Plaça del PobleLa finalitat d'aquesta actuació és adequar la plaça del Poble com a espai lliure de vehicles, per a millor gaudí dels veïns i veïnes. Les obres, que s'inicien l'1 d'octubre, han estat adjudicades a EuroCatalana d’Obres i Serveis, S.L., tenen un cost de 89.237,36 euros, que seran finançats en part amb una subvenció del PUOSC, i tindran una durada de gairebé 3 mesos.


Mentre s'allarguin els treballs, no es podrà estacionar a la plaça del Poble, que romandrà tancada a qualsevol tipus d'ús. Tanmateix, a partir del 5 de novembre, també es produiran afectacions de trànsit al c/ Major i a la zona d´aparcaments del c/ Sant Antoni.

Els objectius del pla tècnic de reforma de la Pl. del Poble són millorar la seguretat viària, la mobilitat i l'accessibilitat, donant prioritat als vianant, renovar els elements d´'rbanització: enllumenat, mobiliari urbà, etc., i crear un espai públic de qualitat que afavoreixi la relació social al barri.

De fet, aquesta plaça ha recollit nombrosos esdeveniments culturals del poble, i en els seus inicis, quan Sant Vicenç només estava format per tres carrers i la plaça, era el centre neuràlgic, el cor del poble. La remodelació ha tingut en compte aquest fet i el projecte inclou una zona pensada per realitzar-hi activitats lúdico-culturals.

Les obres de remodelació de la Pl. del Poble s'inclouen en un projecte de millora urbana del Nucli Antic que s'ha anat executant d'ençà l'anterior legislatura, amb l'objectiu de revitalitzar i millorar aquesta àrea del poble, adequant-la a les necessitats actuals. Així, en els darrers quatre anys s´ha renovat una part de la xarxa d'igua, l'enllumenat públic i el mobiliari urbà, s'han urbanitzat i pavimentat carrers i s'han recuperat fons ornamentals. Projectes que globalment han suposat una inversió de prop d'1.400.000 euros.

En aquest sentit, incidir en el fet que encara hi ha actuacions pendents, com ara la propera urbanització del c/ de Baix o la dinamització de l‘antic Casal de Cultura, on actualment hi tenen la seva seu dues entitats de la vila.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.09.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^