X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza un taller sobre ocupabilitat

Taller ocupabilitatAquesta proposta formativa gratuïta va adreçada a persones que estan en situació d'atur i que vulguin definir el seu projecte professional i apropar-se al món laboral, prenent com a base les competències professionals.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant el Servei Local d'Ocupació, organitza el taller L'ocupabilitat per competències amb l'objectiu de donar a conèixer els elements clau que ha de tenir un projecte professional i donar resposta a preguntes del tipus "com és la feina que vull?”, "quina és la feina que puc desenvolupar?", "de què depèn que pugui treballar en la feina que m´interessa?", o "quines oportunitats m'ofereix l'entorn actualment?".

D'aquesta manera es vol donar les eines per identificar i millorar les competències de cadascú i comprovar quin domini es té de les competències més demanades per les empreses en l'actualitat.

El taller també ofereix recursos i eines per la recerca de feina en clau de competències i dóna a conèixer els principals canals i vies per assolir un objectiu laboral, a més de compartir la pròpia experiència i coneixements amb altres persones que estan en una situació similar.

Aquest taller es desenvolupa amb una metodologia personalitzada per a cada cas. El programa tindrà una durada de 14 hores repartides en 4 sessions que es faran els dies 31 d'octubre i 16, 19 i 21 de novembre.

Les persones interessades poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica, trucant al 93 791 47 18, o fer la inscricpció mitjançant aquest FORMULARI

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^