X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Material esportiu pels nens i nenes més desfavorits de l'Índia

El material esportiu que portava la delegació santvicentina, encapçalada per l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Nens d'AnantapurCamarasa, que es va desplaçar a l’Índia la passada primavera per dur a terme el V campus Social de Futbol ja ha estat lliurat als nens i nenes de la regió d’Anantapur que hi van participar.

Es tracta de 150 parells de botes de futbol i 300 samarretes, cedides per l’empresa Munich i el CF Santvicentí. Durant l’acte, els joves esportistes també van rebre una medalla commemorativa.

Nens d'AnantapurEl Campus Social de Futbol és un projecte, impulsat per l’entitat santvicentina Futbol Solidari amb el suport de la Fundació Vicente Ferrer i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, que pretén portar a terme un treball solidari a través del futbol, amb l’objectiu que els nens i les nenes puguin gaudir del seu preuat temps d’infància i adolescència i sentir-se a prop d’un món d’esperança, llibertat i igualtat, del qual estan mancats a causa del sistema de castes que encara continua molt present a l’Índia.

D’altra banda, la V edició del Campus Social de Futbol també ha servit un any més per canalitzar nous apadrinaments d’infants a través de la Fundación Vicente Ferrer que ve desenvolupant des de fa molt de temps una important tasca social i solidària en una de les regions més pobres del món.

Nens d'Anantapur   Nens d'Anantapur

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^