X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
"Com evitar l'engany", consells per a la gent gran

AvisDelictes com els robatoris, les estafes o els enganys els poden patir tots els ciutadans però son les persones grans un dels col·lectius més vulnerables. En aquest sentit, l’Associació de Gent Gran Els Xurravins organitza el proper dimecres 7 de novembre a les 6 de la tarda, la xerrada "Com evitar l'engany: consells per a la gent gran".

La conferència, a càrrec de l'Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra, és gratuïta, oberta a tothom, si bé s'adreça preferentment a persones a partir dels 60 anys, i tindrà lloc al Casal de la Gent Gran.

Es tracta de la primera xerrada d'un cicle, impulsat per la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) i la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà dels Mossos d’Esquadra, amb l’objectiu d’oferir assessorament sobre prevenció de riscos i consells de seguretat  a la gent gran. Les properes xerrades se celebraran el dies 12 de desembre de 2012 i 13 de febrer de 2013.

L'organització d'aquest cicle de xerrades compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la Diputació de Barcelona.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^