Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La música arriba de la mà de Santa Cecília

PentagramaEl dies 22  i 23 de novembre, coincidint amb l'onomàstica de la patrona de la música, Santa Cecília, l’Escola Municipal de Música L’Oriola proposa tres concerts que se celebraran a l'escola Sot del Camp, al Centre Cívic El Gorg i al Bar de la Piscina.

Així, a partir de les 3 de la tarda professors de L’Oriola visitaran l’escola Sot del Camp per compartir amb els nens i nenes la màgia de la música. Una màgia que també arribarà al Centre Cívic El Gorg a partir de les 6 de la tarda amb la celebració del tradicional Concert de Santa Cecília, que enguany anirà a càrrec de Susanna Crespo (soprano) i Eduard Martínez (clavicèmbal) i es presenta sota el títol "Bach Íntim - El petit llibre de música d'Anna Magdalena Bach".

Concert Santa Cecília 2012Des de l'Escola Municipal de Música L'Oriola, i amb l'objectiu d'incentivar l'audició activa d'aquest concert, s'ha disenyat un concurs en el qual hi pot participar tothom. El concurs s'articula en tres preguntes relacionades amb el contingut del concert, que trobareu AQUÍ.  Un cop emplenat el fulletó, el podreu dipositar el dia de concert en una bústia habilitada per a aquest ús, o també en la secretaria de L'Oriola.

El guanyador o guanyadora del concurs rebrà com a premi un Cd, el contingut del qual està estretament relacionat amb la música que escoltarem en el concert. Aquest Cd s'està venent a tot el món, compta ja amb nombroses i excel·lents crítiques realitzades per especialistes destacats, i serà firmat i dedicat al guanyador/a per un dels intèrprets del concert.

El nom de la persona guanyadora es farà públic a la web municipal, al taulell de l'Escola Municipal de Música i al grup de Facebook "Amics i Amigues de L'Oriola".

La darrera proposta de L'Oriola per celebrar Santa cecília tindrà lloc al Bar de la Piscina, el divendres 23 de novembre a 2/4 de 10 de la nit. Es tracta d'un Cafè-Concert que comptarà amb la participació de la banda Katharsis, amb Bru Ferri (piano-veu), Judith Selena (veu-guitarra) i Marc Vilajuana (veu-percussió).
 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^