X
Anul·lada la Festa Major d'Estiu 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El diputat d'Esports, Josep Salom, elogia les instal·lacions esportives de Sant Vicenç


L'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor d'Esports, Robert Subirón, aprofiten la visita del diputat per manifestar les necessitats que té el municipi en relació als equipaments esportius.

Visita diputat EsportsEl diputat d'Esports, Josep Salom, ha visitat aquest matí Sant Vicenç de Montalt per tal de conèixer les seves instal·lacions esportives. Salom, que ha estat rebut per l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor d'Esports, Medi Ambient i Obres i Serveis, Robert Subirón, ha signat el llibre d'honor de la vila, abans de iniciar la visita que ha començat a les obres del nou complex d’equipaments de Can Boada.

En aquest punt, el titular de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona ha conegut “in situ” l’espai que acollirà l’edifici, destinat íntegrament a usos esportius, formatius i socioculturals. El nou equipament, que ja es troba en una fase molt avançada de construcció, contindrà una piscina coberta de 25x12,5m; una zona d'aigües de 12,5x5m, amb sortidors d'aigua a pressió; sauna; vestidors; àrea de recepció; dues aules polivalents amb els respectius serveis; 4 sales destinades a gimnàs i 4 pistes de padel.

Visita diputat EsportsSalom s’ha mostrat molt interessat en el projecte i s’ha congratulat perquè, en l’actual situació de crisi que dificulta qualsevol tipus d’inversió pública, l’equip de govern ha aconseguit ampliar i millorar les instal·lacions esportives del municipi i que, en breu, els santvicentins i santvicentines puguin gaudir d’aquest nou complex esportiu a cost zero per l’Ajuntament, ja que la seva construcció i gestió va a compte de capital privat.

Josep Salom, que ha estat acompanyat del Coordinador del Servei d’Esports, Daniel Laga, i del tècnic assessor, Ton Tobeña, ha continuat la visita a les diferents instal·lacions esportives de la vila: Piscina Municipal, Pavelló Municipal Toni Sors i pista annexa, Seu de les Entitats Esportives, Pistes Municipals de Petanca, Camp Municipal de Futbol i Pista Municipal d’Skate, i s'ha mostrat atent a les peticions que se li han fet des del consistori santvicentí en relació a la necessitat de realitzar-hi un seguit d'intervencions.

En aquest sentit, l’alcalde els hi ha mostrat el projectes que l’equip de govern té en aquests moments sobre la taula, la urbanització i adequació del parc de la riera del Gorg, on s’hi ubicarà un bicicross, i la construcció d’un carril bici que permeti accedir-hi amb les bicicletes, i la construcció dels vestidors de la Piscina Municipal.

Visita diputat Esports   Visita diputat Esports

Miquel Àngel Martínez i Camarasa s’ha mostrat satisfet d’aquesta visita de la que espera obtenir recolzament econòmic per tirar endavant uns projectes que permetran incrementar les instal·lacions esportives del municipi i encabir l’augment de pràctica esportiva que hi ha al poble, gràcies al gran treball que fan els clubs.

Visita diputat Esports    Visita diputat Esports

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^