X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oriola impulsa una coral de petits
Inscripcions obertes


Coral Oriola“La pràctica del cant coral és una forma més simple i eficaç d’acostar un nen o un adult a una vivència plaent de la música. És doncs, un excel•lent mitjà d’expressió musical col·lectiva i una de les bases fonamentals de l’ensenyament musical perquè té, a més, un paper cabdal en la formació de la persona”

Coral de petitsL'Escola Municipal de Música L'Oriola ofereix la possibilitat d'obrir una coral de petits (nens i nenes de 4 a 6 anys) a cadascun dels centres educatius de primària de la població, com a activitat extraescolar.

Les classes es duran a terme a les respectives escoles entre els mesos d'octubre del 2013 i juny del 2014, els següents dies i hores:

  • Escola Sot del Camp: els dilluns a la tarda, de 16.30 a 17.30h
  • Escola Sant Jordi: els dilluns al migdia, de 13.30 a 14.30h

El preu de l’activitat és de 18,50 euros/mes (d’octubre a juny).

Les persones interessades s'han de posar en contacte amb l'Escola Municipal de Música L’Oriola (C/ Escoles, 10), de 16.30 a 20.30h (dilluns, dimarts, dijous i divendres).

Més informació:

Activitats:
El Cor de Petits participarà en les activitats de l’escola de música: concerts, audicions, Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC ) ...

Què farem:
Prepararem un repertori de cançons i les aprendrem mitjançant la creativitat: danses, mímica i ritmes de les cançons (ens acompanyarem per instruments orff i per instruments construïts per nosaltres mateixos). L’objectiu és gaudir cantant amb grup.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^