X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament enllesteix l'inventari d'hidrants del municipi

HidrantsDes de fa mesos, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha vingut impulsant els treballs de revisió i actualització de l´inventari d´hidrants del municipi. Un cop finalitzat el treball de camp, les dades recollides han de servir tant per la localització d'aquests punts, com per conèixer les seves característiques en les vessant operatives i de gestió.

Actualment, Sant Vicenç disposa de 104 hidrants en servei, repartits per tot el municipi i identificats perfectament mitjançant les coordenades UTM. Aquesta identificació permetrà tant a la Policia Local, com als equips d´emergència (Bombers- ADF's) trobar els hidrants amb exactitud, en cas d´una emergència.
Però, les tasques d´inventariat dels hidrant persegueixen un segon objectiu que passa per  tenir un major control sobre la utilització dels punts d´aigua per a incendis i boques de rec i sobre els abocaments en la xarxa de clavegueram.

En aquest sentit, avui s'ha publicat al BOPB un ANUNCI que prohibeix l'ús d´aigua dels hidrants  i de les boques de rec a tot el municipi sense autorització prèvia per part de l'Ajuntament. Cal recordar que la utilització dels hidrants és d'ús exclusiu pels serveis d'extinció d'incendis  i, les boques de rec exclusives per a la Brigada Municipal de Serveis.

Així mateix, es recorda la prohibició de qualsevol abocament a la xarxa de clavegueram sense la corresponent autorització del Consell Comarcal del Maresme.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.02.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^