X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria de Mobilitat renova els cartells indicadors

Senyals informativesDurant les darreres setmanes, s’està portant a terme el subministrament i la col·locació dels nous indicadors verticals destinats a la senyalització viària de Sant Vicenç. L’actuació, aplicada tant a senyals informatius i direccionals com turístics, ha permès unificar la seva imatge i optimitzar l’orientació i el trànsit a la vila.

Per tal de garantir la màxima homogeneïtat en tota la senyalització de la vila, l’Ajuntament ha inclòs dins del nou sistema orientatiu els cartells indicadors corresponents a aquells establiments comercials -hotels, restaurants, botigues,...- que han manifestat el seu interès a participar en aquesta proposta.

La primera fase de la renovació ha consistit en la instal•lació de 126 cartells i ha tingut un cost de 18.152 euros que aniran a càrrec de l’Ajuntament i dels establiments que s’hi anuncien.

Properament, es posarà en marxa la segona fase d’aquesta actuació que compren la instal·lació d’una nova tanda de cartells indicadors i la renovació de totes les cartelleres municipals.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^