X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala celebra el Dia Mundial de la Poesia
Al recital hi participaran quatre poetes locals i vuit d´arreu del territori de reconegut prestigi


III Dia Mundial de la PoesiaEl dibuix que il·lustra aquesta notícia és obra d’Albert Tarrés Canimas, poeta i dibuixant gironí. “Fins i tot té a veure amb els colors dels camps llaurats, la terra volcànica. El foc. El traç, el dibuix, l’esbós, l’aire, el silenci, la paraula buscada i la trobada. Tremolor del cos, el sol, el moviment. Una tristesa, una alegria, ferida i dura. La meravella del desequilibri.”, així explica el poeta les idees que el dugueren a fer-lo.

III Dia Mundial de la PoesiaEl proper diumenge 24 de març, a les set de la tarda, al Centre Cívic el Gorg, en el marc del III Dia Mundial de la Poesia, 12 poetes homenatjaran la poesia recitant poemes seus, molts d’ells inèdits.

El recital comptarà amb la participació dels poetes santvicentins, Anna Cloe Brugueras, Jordi Brunet, Jordi Cornudella i Mª del Carme Páez, i els poetes, Albert Tarrés, Eva Bassó, Eva Rumí, Irene Tarrés, Lluís Calvo, Marc Romera i Ricard Mirabete.

El poeta i dibuixant Albert Tarrés i Canimas ha creat expressament per a aquest acte un dibuix, que s’ha reproduït als cartells i a la portada del llibret commemoratiu, amb els poemes del recital, que es repartirà entre els assistents.

Dídac RocherHi haurà un intermedi musical a càrrec del poeta i cantant arenyenc Dídac Rocher, que interpretarà tres peces del disc Porpra i dues del disc El Minotaure i Teseu.

L’organització de l’acte anirà a càrrec de la Biblioteca Municipal La Muntala que ha encarregat el seu disseny a Pius Morera, filòleg, poeta i conductor del programa de ràdio Aparador de Poesia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^