Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç celebra el Dia Internacional de les Dones

Dia Internacional de les DonesSant Vicenç ha celebrat aquest divendres, 8 de març, el Dia Internacional de les Dones amb una concentració a les portes de l’Ajuntament, en la qual han intervingut l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el regidor de Benestar Social, Lluís Bisbal, i ha llegit la declaració institucional, Alícia Romero, diputada del PSC al Parlament de Catalunya.

En el manifest d'aquest 2013 s'insisteix en el paper principal de les dones en la societat catalana, més enllà de les estadístiques i les quotes de representació. El text, elaborat per l'Institut Català de les Dones planteja la necessitat de posar al capdavant d'una nova societat catalana el talent que cada dia les dones aporten a la vida pròpia i a la dels altres per tal que Catalunya es converteixi, també, en un exemple de la consecució d'un país que es defineixi també en femení.

Dia Internacional de les Dones     Dia Internacional de les Dones

Durant tota la setmana, diverses entitats santvicentines, coordinades per les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, han organitzat un ampli ventall d’activitats per tal de commemorar el 8 de març.


El programa Sant Vicenç DONA 2013 viurà la seva jornada central el proper diumenge, 10 de març, a l’Av. Toni Sors, on a partir de les 9.30 del matí se celebraran diverses activitats adreçades a públics de totes les edats. La jornada clourà amb una fideuà popular.

Dia Internacional de les Dones     Dia Internacional de les Dones

 

Dia Internacional de les Dones      Dia Internacional de les Dones   

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^