X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les Biblioteques del Maresme accessibles des dels dispositius mòbils

Biblioteques del MaresmeLes Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels voltants de Sant Jordi, la guia de recursos comarcal que enguany està dedicada a la poesia. Amb el títol El Maresme en vers, les biblioteques conviden a conèixer la comarca, els seus pobles i la seva gent a través dels ulls dels seus poetes.

Cada municipi aporta poesies i il·lustracions d'autors locals que deixen entreveure la vida local ja sigui passada, present o futura. En el cas de Sant Vicenç, Pius Morera és l'autor del poema “El Centre Cívic” que ha estat il·lustrat per Jordi Pallarès.

El Maresme en vers

Com a novetat aquest any 2013, a més del ja habitual format paper, la guia es publica en versió digital, en una APP gratuïta, accessible des de mòbils i tauletes (apte per a Apple IOS i Android). Aquest aplicatiu estarà disponible a partir del 22 d'abril sota el nom de BibliosMaresme a Google Play i a Apple Store.

Les novetats que aporta el format digital són les següents:

  • A partir de la geolocalització de les biblioteques del Maresme, l'usuari sap en cada moment quina és la que li queda més a prop de la seva ubicació actual i com arribar-hi.
  • Consulta de les dades de les biblioteques permanentment actualitzades: horaris, serveis, col·leccions especials, etc.
  • Audició  dels  poemes  recitats  pel  cantautor  Dídac  Rocher,  així  com  la visualització dels vídeos de les diferents biblioteques, inclosos en el Canal de Youtube “Biblioteques Maresme”.
  • Accés a les guies de recursos de la comarca editades en anys anteriors.

Logo La Muntala

La guia de Biblioteques del Maresme es presenta com una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d´aquest territori.

Us presentem doncs amb molta il·lusió aquesta guia que esperem que sigui un pas endavant per apropar-vos les biblioteques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^