X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Carme Ruscalleda, protagonista de les Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç

presentació 3es Jornades Gastronòmiques de la PatataEl 24 d'abril es va celebrar l'acte inaugural de les 3es Jornades Gastronòmiques de la Patata, que va reunir més de 250 persones al Centre Cívic El Gorg. La festa inicial d'aquestes jornades de Sant Vicenç va tenir com a convidada de luxe la prestigiosa xef Carme  Ruscalleda.

Ruscalleda, que suma sis estrelles Michelin, tres pel seu restaurant Sant Pau a Sant Pol, dos per Moments, a Barcelona, i una més per al restaurant Sant Pau a Tòquio, va incidir en la importància de l'ús de productes naturals a la cuina i en la riquesa dels productes de proximitat. En aquest sentit, va afirmar que el Maresme ens ho posa fàcil. La cuinera també va donar alguns consells i idees de com preparar, cuinar i menjar les patates.

presentació 3es Jornades Gastronòmiques de la PatataLa xef va estar acompanyada per l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, el diputats de Promoció Econòmica i Ocupació i Comerç de la Diputació de Barcelona, Joan Roca i Jordi Subirana, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Sant Vicenç, Gemma Duran.

La presentació va reunir moltes personalitats. Cal destacar la presència dels representants del Consell Comarcal del Maresme, del Consorci de Promoció Turística i del Gremi d´Hostaleria, així com alcaldes i regidors de diversos ajuntaments de la comarca i una nodrida representació del consistori santvicentí.

presentació 3es Jornades Gastronòmiques de la PatataLa presentació també va servir per a provar diferents plats, elaborats amb patates, que van ser preparats als fogons dels sis establiment participants a les jornades d'enguany: El Racó del Bugatti, El Tupí,La Caleta, Malibú, Esto es México i Rostisseria de Montaltpark.

Bru Ferri, alumne de l'Escola Municipal de Música L'Oriola, es va ocupar de donar-li un toc musical a la vesprada, interpretant al piano diverses peces seves durant l'acte de presentació, i amenitzat amb un repertori chill out, el tast de plats. 


Les 3es Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç de Montalt continuen amb moltes propostes culinàries que oferiran els establiments participants fins al 31 de maig.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^