X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La proposta "Estiu a la plaça del Poble" arrenca amb èxit

Havaneres a la plaçaEl centenar de persones que va reunir el passat dissabte la cantada d´havaneres, celebrada a la plaça del Poble en el marc del programa “Estiu a la plaça del Poble”, porten a la Regidoria de Cultura, impulsora de la iniciativa, a fer-ne un balanç molt positiu, tant pel que fa a la participació del públic com a la idoneïtat de l'escenari triat per acollir les activitats lúdico-culturals que es duran a terme tots els dissabtes a la tarda durant els mesos de juny i juliol.

El grup Mar Blau amb les seves havaneres va ser l'encarregat d'aixecar el teló d´una programació estiuenca molt variada, que ha estat dissenyada per a agradar a públics de totes les edats. Destacar que dos dels membres del grup Mar Blau, Jordi Alarcón i Antoni Leg, són santvicentins, amb la qual cosa a la voluntat de la Regidoria de Cultura de programar espectacles de qualitat se suma també l'objectiu de promocionar i posar en relleu la vàlua dels músics, cantants, poetes i artistes locals.

Us recordem que el proper dissabte 8 de juny, a les 7 de la tarda, la plaça acollirà l'espectacle infantil “Ai, que em mullo”, a càrrec de 3/4 de 15 S.C.P.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.06.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^