X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç millora l'asfaltat de 13 carrers de la vila

Riera TorrentbóEls conductors que circulen per algun dels carres inclosos en el Pla d’asfaltat podran transitar amb més seguretat gràcies a les actuacions de millora que ha iniciat l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, consistents en la reparació de l’asfalt.

Aquestes vies presenten alguns trams de la calçada amb forats, desnivells i irregularitats causades, en alguns casos, per les arrels dels arbres, i en altres casos, pel pas del temps.

Els treballs d’asfaltat s’han iniciat el dia 12 de juny, s’allargaran fins a la primera setmana de juliol, i han estat adjudicats a l’empresa Vialitat i Serveis, SL.

En total es fa una actuació sobre 13 carrers del municipi, que té un cost de 106.556, 79 euros i serà finançada amb els ajuts obtinguts en el marc de la línia de reparacions, manteniment i conservació de la convocatòria del PUOSC 2013-2016 (48.900,47 euros) i del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015” en l’àmbit de manteniment d’equipaments i infraestructures  (57.656,32 euros).

C/ MaregassaLes obres consistiran en pavimentar diferents trams del carrer Romaní, de la riera de Torrentbó, del carrer Maregassa, del Ps. Marquès Casa Riera (a l’alçada de l’edifici Clipper), dels Ps. dels Pins, del camí del Padró, del carrer Montnegre, de l’Av Montaltmar-Ferrera Nord, de l’Av. de les Bilbenyes, del carrer Joan Maragall, del carrer Mercè Rodoreda, del carrer Ginesta-Ps. de les Heures i del carrer Grèvol.

Al tractar-se d’actuacions ràpides, d’entre un i tres dies de durada, no es preveuen afectacions viàries importants. Mentre durin els treballs es donarà pas alternatiu als vehicles en aquells trams en què sigui possible. Els carrers estrets es tallaran mentre duri l’asfaltat i, un cop acabat, s’obriran immediatament a la circulació.

C/ RomaníCalendari d’actuacions i afectacions de trànsit

  • Camí del Padró (entre els carrers Marimar i Montnegre): de l’11 al 14 de juny i 21 de juny – Els vehicles que circulin en sentit platja, seran desviats pel carrer Montnegre per agafar la rotonda del carrer dels Emancipats i a partir del carrer Maresme podran circular cap a qualsevol direcció.
  • C/ Romaní: 18 i 19 de juny – Restarà tancat a la circulació i els accessos als garatges privats els dos dies.
  • Carrer Joan Maragall: 18 i 19 de juny – Sense afectacions de trànsit.
  • Carrer Mercè Rodoreda: 18 i 19 de juny - Restarà tancat a la circulació i els accessos als garatges privats els dos dies.
  • Carrer Ginesta – Passatge de les Heures: 18 i 19 de juny – Sense afectacions de trànsit.
  • Carrer Grèvol (tram final): 18 i 19 de juny – Prohibit estacionar.
  • Riera de Torrentbó: 19 i 20 de juny – Restarà prohibit estacionar els dos dies.
  • C/ Maregassa: 19 i 20 de juny -  Restarà tancat a la circulació i els accessos als garatges privats els dos dies.
  • Ps. Marquès Casa Riera (carreró edifici Clipper): 19 i 21 de juny - Restarà tancat a la circulació i els accessos als garatges privats.
  • Ps. dels Pins (accés a Can Pi): 19 i 21 de juny – Sense afectacions de trànsit.
  • Carrer Montnegre: 21 de juny – Sense afectacions de trànsit.
  • Av. Montaltmar – Ferrera Nord: del 25 de juny al 3 de juliol – Tallat al trànsit. Camí alternatiu per la Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera.
  • Av. de les Bilbenyes (entrada): 27 i 28 de juny i 3 de juliol - Tallat al trànsit. Camí alternatiu per la Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera.
  • Camí del Padró (abans del c/ Canigó): 1, 2 i 3 de juliol – Restarà tancat a la circulació el carril descendent (sentit platja). Camí alternatiu per la Ctra. de Sant Vicenç, rotonda del Turó del Sol i Av. Sot del Camp.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.06.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^