X
Reserva d'entrades Festa Major Estiu 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La platja, un espai per gaudir-ne!!!

Platja de Sant VicençSota el segell de Costa de Barcelona-Maresme, s'hi agrupen 30 poblacions, 16 de les quals a la costa –uns 440.000 habitants–, amb un total de 52 quilòmetres de litoral entre Montgat (al sud) i Malgrat de Mar (al nord). En aquest litoral es pot gaudir de 49 platges de sorra daurada de gra mitjà i gruixut, que abracen un total de 37 quilòmetres de front marítim.

Hi ha des de grans platges sorrenques a caletes rocoses amb una amplada mitjana aproximada de 55 metres. Per conèixer-les totes aquest estiu, podeu consultar el fullet informatiu Platges del Maresme, editat per Costa de Barcelona-Maresme. 

Platja de Sant VicençPel que fa a Sant Vicenç de Montalt, la platja té una longitud de 1.237 m, una amplada de 70m i destaca per les aigües tranquil·les i una sorra de gra gruixut i daurat.

La platja de Sant Vicenç ofereix al visitant una àmplia gamma de serveis, des de la vigilància de platges, mòdul de socors, 1 cadira per al bany de persones amb mobilitat reduïda, punts de recollida selectiva, passeres de fusta tractada, 4 guinguetes, dutxes, cabines de WC -una adapatada-, control de la qualitat de l’aigua i de la sorra, pistes de volei-platja, hamaques i ombrel·les, àrees lúdico-esportives i de salut, zona de jocs infantils, etc.

Platja de Sant VicençA més també hi ha instal·lats plafons que serveixen per informar els usuaris de diferents aspectes: plànol, equipaments i serveis, qualitat de l'aigua i de la sorra, telèfons d'interès, normes d'ús, etc.

A banda del mòdul de socors, la platja compta amb una torre de vigilància i intervenció, cadira de vigilància mòbil, pals de bandera per informar els usuaris de l'estat de la mar, canal d'entrada i sortida d'embarcacions i 2 línies de vida. Tanmateix, Sant Vicenç disposa d'un Pla d'emergència davant possibles accidents que puguin provocar efectes contaminants.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^