X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El diputat per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer, visita Sant Vicenç

Visita Joaquim Ferrer     Visita Joaquim Ferrer

Divendres 19 de juliol, Sant Vicenç de Montalt va rebre la visita institucional del diputat delegat per la Cooperació i l’Assistència Local, Joaquim Ferrer Tamayo. El diputat va ser rebut a la Sala de Sessions de l’Ajuntament per l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i les regidores i els regidores de l’equip de Govern, M. Lluïsa Grimal, Gemma Duran, Amadeu Clofent i Robert Subirón.


Visita Joaquim FerrerDurant la reunió, l’alcalde li va explicar al diputat les activitats i projectes que es duen a terme a Sant Vicenç i van parlar de la col·laboració entre les dues administracions i altres temes d'interès municipal. En aquest sentit, es van tractar diversos temes vinculats amb l’àrea que dirigeix Joaquim Ferrer. Concretament sobre els ajuts a l’Ajuntament a través del Pla de Concertació tant a nivell de suport econòmic i tècnic per a actuacions en diversos àmbits com per a l’execució de diferents obres programades al municipi.

Abans de fer un recorregut pel poble per conèixer de primera mà els equipaments i necessitats del poble, el diputat va signar el Llibre d'Honor de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i va rebre de mans de l'alcalde una peça de ceràmica il·lustrada amb les imatges més representatives del municipi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^