X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cloenda del Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llenguaLes parelles lingüístiques de Sant Vicenç, formades al març d’enguany han celebrat la cloenda. En aquests mesos, vuit parelles han anat quedant un cop per setmana per fer conversa en català. Segons els aprenents, el fet de trobar-se amb algú que els dedica el seu temps i els dóna la possibilitat d’expressar-se en català els permet millorar en l’aprenentatge d’aquesta llengua.

La trobada va servir per exposar l’experiència i fer-ne la valoració. Els assistents van poder donar la seva opinió sobre l’activitat i també van exposar com havien  desenvolupat les trobades, de quins temes havien parlat i quines activitats havien fet. D’aquesta manera, uns i altres van agafar idees per a futures trobades.

Durant l’estiu, l’activitat de Voluntariat per a llengua s’atura perquè les parelles ja han fet les deu trobades i fan una pausa. Malgrat això, després de la cloenda es feia evident que entre la majoria de parelles s’havia establert bona relació ja que tots consideraven que és una experiència molt enriquidora.

El programa Voluntariat per la llengua està impulsat per la Regidoria d’Ensenyament, mitjançant la Biblioteca Municipal La Muntala que s’ha ocupat d’organitzar i coordinar les trobades.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^