X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Beu-te la festa 2013!!!

Cartell Festa Major Estiu 2013Sota el lema "Beu-te la festa 2013!!!", torna la Festa Major d’Estiu 2013 i ho fa del 10 al 17 d’agost amb tot un seguit de propostes que es faran possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i entitats locals. Arriben dies de balls, concerts, animació infantil, activitats esportives, banys de nit, correfoc, festa jove, passejada de gegants i, és clar, havaneres, rom cremat i tronada a la platja, una de les cites més esperades.

Tot i que la majoria d’actes queden concentrats entre els dies 15 i 17, ja des del dia 10 es podrà gaudir de diverses propostes, com la caminada nocturna de MontalTrek, la bibliogimcana de La Muntala, enguany dedicada a Espriu, o el sopar popular amb ball, que se celebrarà el dia 14.

Bany de nitAl programa, no hi falten els actes més tradicionals, com l’ofici religiós i l’actuació de l’Orfeó Parroquial El Delme, el rom cremat que ens prepararan els Amics de la Petanca a l’estil dels vells pescadors o la passejada de gegants, que conviuen amb altres activitats de més recent implantació com el Mercat al Mar, que tindrà lloc del 15 al 17 d’agost al passeig Marquès Casa Riera, o el Santvi Summer Festival, una proposta lúdico-musical adreçada al jovent, que es farà el dia 13 a la nit.

Focs platjaDijous, dia 15, la repicada de campanes i la petardada ens anunciaran l’inici d’una jornada llarga i intensa, on hi tindran cabuda l’ofici, la passejada de gegants, les sardanes, el vermut popular, les havaneres, la cremada de rom, la tronada i el segon i darrer ball de Festa Major.

Divendres, dia 16, ens deixarà una proposta en la qual els infants i l’aigua prenen tot el protagonisme. Així, l’avinguda Toni Sors acollirà una festa matinal per a tota la família, amb escuma de colors, inflables, cançons i balls. Ja a la nit, el cantautor Dídac Rocher presentarà a la biblioteca el seu nou disc "El Minotaure i Teseu", basat en poemes de Salvador Espriu.

El correfoc amb els Diables de Caldes, que se celebrarà el dissabte, dia 17, tancarà la Festa Major d’Estiu 2013.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.08.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^