X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oriola estrena seu i nou programa d'estudis


L'Escola Municipal de Música L’Oriola està dirigida per Jordi Lluch i aquest curs 2013-2014 compta amb 81 alumnes.
 

EMM L'OriolaL'Escola Municipal de Música L'Oriola, amb 17 anys de trajectòria, ha deixat les dependències que ocupava des de l'any 2009 a l'Escola Sant Jordi però sense allunyar-se gaire, ja que el passat 12 de setembre va inaugurar el curs 2013-2014 en una nova seu, molt més gran i habilitada específicament per als usos propis de l'ensenyament musical.La nova seu de L'Oriola és a l'antiga “casa del mestres”, un edifici annex a l'Escola Sant Jordi amb entrada independent que, després d'una profunda remodelació i redistribució dels espais existents, inclou sis aules diferenciades, recepció i lavabos.

EMM L'OriolaTanmateix, les obres d'adequació de la nova seu també han permès reestructurar i habilitar el final del passadís de la primera planta de l'Escola Sant Jordi -un espai inicialment projectat com a porxo en l'ampliació realitzada l'any 2006- per a dur-hi a terme activitats de l'àrea de música, dansa, representacions teatrals, etc., que requereixen d'un espai ampli. Així, s'ha obtingut  una aula polivalent de 75,13m2, que donarà servei a les dues escoles.

L'objectiu final d'aquesta actuació és treure'n el màxim rendiment possible a espais existents sense ús, amb la qual cosa tothom hi surt guanyant. L'Escola Sant Jordi recupera els espais cedits en horari extraescolar a l'escola de música, L'Oriola guanya una nova seu, més gran i adequada específicament per a dur a terme ensenyaments musicals, i ambdues escoles guanyen una nova aula polivalent compartida.

Oriola 2013Aquesta actuació, impulsada per la Regidoria d'Ensenyament, ve a donar resposta a les inquietuds plantejades per l'equip directiu de L'Oriola respecte a la necessitat de trobar una nova ubicació amb espais propis, i ha estat possible gràcies a la bona entesa i la col·laboració per part de la direcció de l'Escola Sant Jordi.

Les obres de remodelació de l'antiga “casa del mestres” com a seu de l'Escola Municipal de Música han tingut un cost de 18.587,22 euros, que han estat assumits íntegrament per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, i han anat a càrrec de l'empresa Constru-Buch S.L.

Per la seva banda, la Brigada Municipal de Serveis s'ha ocupat de les tasques finals d'adequació i del trasllat del mobiliari, material i instruments de l'antiga ubicació a la nova seu.

Novetats acadèmiques

EMM L'OriolaEnguany, a més d'estrenar nous espais, l'Escola Municipal de Música L'Oriola també presenta novetats destacades en la vesant acadèmica, com la implantació del programa “Música a mida”; la integració de la classe de percussió en les classes de llenguatge musical, amb un horari més reduït; l'obertura de classes col·lectives o l'ampliació dels conjunts instrumentals.

Pel que fa a l'alumnat, s'ha ampliat la franja d'edat i l'escola acull nens i nenes a partir dels 3 anys.

I novetats també a la secretaria que estarà atesa per la Noe Besalduch, que substitueix la Carme Dalmau. Aquest curs 2013-2014, l'horari de secretaria serà dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16.30 a 20.30h.

Ja per acabar, una darrera novetat i és que L'Oriola, coincidint amb l'inici de curs, també ha estrenat un nova pàgina web www.oriola.cat. En aquest espai, gestionat per la direcció de l'escola, podreu trobar informació i notícies relatives a L'Oriola: activitats, ensenyaments, professorat, etc. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.09.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^