X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament implanta la recollida selectiva a tot el municipi

Logo reciclatgeLa Regidoria de Medi Ambient ha vingut treballant aquests últims mesos per tal d’implantar, abans de final d’any, la recollida selectiva dels residus domèstics a les urbanitzacions de Supermaresme, les Bilbenyes, la Ferrera Nord i la Ferrera Sud.

Amb aquesta actuació, Sant Vicenç de Montalt donarà per tancat el desplegament de la recollida selectiva de les 5 fraccions (vidre, paper i cartró, envasos, orgànica i rebuig) a totes les llars i comerços dels municipi. Es preveu que amb l’entrada en funcionament de la selectiva a les quatre urbanitzacions abans esmentades s’incrementi en un 9.4% el volum total de residus recollits de manera selectiva.

reciclatge

La implantació anirà precedida d’una campanya de comunicació i sensibilització ambiental que es durà a terme durant aquest mes d’octubre, mitjançant educadors ambientals que visitaran els habitatges de les quatre urbanitzacions per informar als residents i lliurar-los material per al reciclatge: bosses compostables, cubells d’orgànica...


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.10.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^